Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9.00π.μ.


Σήμερα δικάζονται 25 συμπολίτες μας που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εναντίον των διοδίων Αιγινίου. Η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών για την κατάργηση των διοδίων Αιγινίου καλεί τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και της Πιερίας να συμμετέχουν αγωνιστικά στο χώρο των δικαστηρίων για συμπαράσταση στους διωκόμενους πολίτες.

Χθες το βράδυ έγινε συνέλευση της Επιτροπής πολιτών με θέματα την εκδήλωση συμπαράστασης στις δικαστικές διώξεις, αλλά και στην επιχείρηση τρομοκράτησης από την αστυνομία μέσω της δήθεν ακαταλληλότητας του προπαγανδιστικού περιπτέρου που βρίσκεται στο χώρο των διοδίων και εξυπηρετεί τη προπαγάνδιση των θέσεων των πολιτών για την κατάργηση των διοδίων. Το συγκεκριμένο κιόσκι κατασκευάστηκε από την εταιρεία Αιγαίον, μετά από το χουλιγκανισμό της ίδιας και την αυτοδικία να γκρεμίσει το προηγούμενο, το οποίο είχαν κατασκευάσει οι κάτοικοι για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Παρά του ότι η εταιρεία αναγνώρισε το σφάλμα της και αποκατέστησε το κιόσκι, τώρα διαδίδει ότι το κιόσκι είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Στη συνέλευση αποφασίστηκε να ζητηθεί η γνώμη ειδικών και να στερεωθεί επιπλέον το κιόσκι για να εξαλειφθεί κάθε πρόσχημα της εταιρείας για δήθεν πρόβλημα ασφάλειας.
Καλά θα κάνει η εταιρεία να κοιτάξει την ασφάλεια των διοδίων, που είναι μετωπικά και τους δρόμους που όταν βρέχει γίνονται επικίνδυνοι, μη έχοντας κατάλληλη κλίση για την αποστράγγιση του νερού. Να βάλει σε λειτουργία τους βιολογικούς καθαρισμούς στις τουαλέτες, τα τηλέφωνα ανάγκης, τους κρουνούς πυρασφάλειας, το φωτισμό, να καθαρίσει τα ξερά κλαδιά απ' τα δέντρα και να πληρώσει αυτά που έχουν καεί, να ραντίσει τα δέντρα για τις κάμπιες, να αφαιρέσει τις παράνομες πινακίδες που διαφημίζουν το e-way.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου