Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Πρωτοφανές

Οδηγός βυτιοφόρου πήρε λειψά ρέστα και επέστρεψε να πάρει το αληθές υπόλοιπο. Η εταιρία του απάντησε ότι θα του τα επιστρέψει αφού υπογράψει κάποια έντυπα εν καιρώ. Το video δείχνει πως η εταιρία νοιάζεται για την ασφάλεια του αυτοκινητοδρόμου κρατώντας για πολύ ώρα τον οδηγό που σημειωτέον κουβαλούσε πολύ επικίνδυνο φορτίο (τόνους θειικό οξύ), για ένα ευρώ. 
Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων στο site της η εταιρία:
«Πολιτική της Εταιρίας
Το Γενικό Πλαίσιο

Η εταιρία μας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ταυτόχρονα με την έναρξη των Εργασιών της έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, το οποίο συμπεριλαμβάνει:

την Διαχείριση της Ποιότητας των Υπηρεσιών της,
την Διαχείριση των Κινδύνων για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία,
την Διαχείριση των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον που προκύπτουν από τις Δραστηριότητές της,
την Διαχείριση των Κινδύνων για την Ασφάλεια των Πληροφοριών και των Προσωπικών Δεδομένων που διαχειρίζεται,
την Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού που απασχολείται σε αυτήν.
Κύριο μέλημά της είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μέσω της βελτίωσης των εσωτερικών διεργασιών της και τις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.
Για τον σκοπό αυτό θέτει στόχους και παρέχει όλους τους απαραίτητους πόρους για την υλοποίηση των οραμάτων της.
Τελικός στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη όχι μέσα στα στενά πλαίσια της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει το περιβάλλον, την οικονομία και τον πολιτισμό.»


=============

1 σχόλιο :

  1. Ετσι έγινε και την προηγούμενη Τετάρτη στα διόδια Πυργετού έκανε λάθος στα ρέστα και έδωσε -5 ευρώ ακόμα μας παίρνουν τηλ να δούμε αν ναι ή όχι βγήκε το ταμείο + ή - 5 ευρώ για να πάμε να μας πάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή